Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Cartus filtrant CAG + KDF 10 (din coji de nuca de cocos)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei
Descriere
Cartus filtrant CAG (carbune activat granular) + KDF (Kinetic Degradation Fluxion).

Cartuse umplute cu carbon din scoici de nuca de cocos si KDF, certificate de NSF.

Cartusul filtrant cu carbune activat granular si KDF este perfect pentru eliminarea celor mai multi contaminanti ai apei, printre care:clor liber, trihalometani, hidrocarburi poliaromate, insecticide, ierbicide, fenoli, metale grele (plumb, mercur, arsenic), si are proprietati bacteriostatice, protectia impotriva dezvoltarii florei bacteriene.Este compatibil cu carcase standard de 10.

Filtru cu doua medii de filtrare, carbune activat granular (GAC) pentru eliminare substante organice, clor, trihalometati, hidroarburi poliaromate, insecticide, ierbicide, fenoli si alti contaminanti ai apei si KDF pentru emininarea metalelor grele, in special pentru plumb si aluminiu. KDF este un mediu filtrant numit si nisipul de aur datorita culorii aurii. Acest mediu filtrant special este construit dintr-un aliaj de inalta puritate dintre cupru si zinc. Functioneaza prin medota REDOX (modificarea electronilor prin reducere). Pe langa filtrarea metalelor grele, reduce clorul, reduce hidrogenul sulfurat si creste capacitatea de filtrare a carbunelui activat de aproximativ 8 ori.

Perioada se schimb GAC + KDF:

Se recomanda schimbarea filtrului la 10000 l apa sau 12 - 18 luni. Durata de viata este in dependenta de calitatea apei filtrate si de contaminantii prezenti in apa. Pentru utilizarea cartusului filtrant pe toata durata de viata mentionata mai sus, se recomanda ca filtrul dinaintea acestuia sa fie schimbat la timpul recomandat si sa contina prefiltrare.

Perioada de schimb este de-asemenea in dependenta de prefiltrare. Daca o prefiltarare la un grad de 5 microni nu exista, perioada de schimb va fi de maxim 6 luni.

Ulilizarea cartusului filtrant GAC + KDFSe va utiliza doar cu apa singura din punct de vedere bacteriologic, ideal cu apa din retelele publice.Se va utiliza doar cu apa rece, nu este destinat pentru utilizarea cu apa calda.

Debit maxim: 3,8 l/min. Este un filtru destinat sistemelor se ce monteaza sub chiuveta sau pe chiuveta. Nu utilizati acest cartus filtrant ca si filtrare pentru toata casa sau pentru retele de apa cu debite mai mari de 3,8 l/min.

Precautii in utilizare:

- desigilati cartusul filtrant si intrpduceti-l in carcasa cu mainile curate sau cu manusi chirurgicale;
- cartusul filtrant are indicat pe el cu sateti negre, pozitia de instalare in carcasa;
- inainte de a consuma apa, treceti prin filtru aproximativ 10
- 15 l apa pentru a-l curata de praful negru produs de carbunele activat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura