Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri
Descriere
Cartus carbune activ

Opreste clorul gustul si mirosurile apei.

Infasurat intr-un tesut si o plasa de protectie, aceast cartus este alcatuit dintru-un amestec de carbon activ si polimeri moleculari presati si sinterizati. Capabil sa absoarba o mare parte din poluanti chimici prezenti in apa: clor, pesticide, ierbicide, solventi, antrazina, substante organice, gusturi si mirosuri

Procesul chimic de fabricare a cartuselor consta in obtinerea unor suprafete netede,capabile sa retina impuritatile solide din apa, deci cartusul se poate spala, altfel eliminanduse particulele retinute de filtru. Filtrul de apa este un bloc omogen, foarte rezistent cu importante capacitati de absortie.

Caracteristici tehnice:

Durata de viata 6 luni-1 an (depinde de calitatea apei)

Capacitate de filtrare 10000litri (depinde de caliatea apei)

CE ESTE CARBUNELE ACTIV?

Carbunele activ este materialul cel mai absorbant cunoscut in prezent. 1 gram are o suprafata desfasurata cuprinsa intre 650 si 1300 metri patrati.

Este obtinut in mod curent din orice material organic care contine carbon cum ar fi: coaja de nuca de cocos, carbune, lemn, etc. Prin activare este incarcat cu sarcina electrica pozitiva si ii este crescuta capacitatea de filtrare. Este folosit pentru filtrarea clorului si a substantelor organice, inlaturarea gustului si a mirosului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura